گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد
سرخط خبرها

جذب بانوان آتش‌نشان مشهدی منتظر تأیید وزارت کشور | امسال ایستگاه آتش‌نشانی آخر وکیل‌آباد به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۱۷۹۳۰۴
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
جذب بانوان آتش‌نشان مشهدی منتظر تأیید وزارت کشور | امسال ایستگاه آتش‌نشانی آخر وکیل‌آباد به بهره‌برداری می‌رسد
سازمان آتش‌نشانی مشهد در نامه‌ای به پایتخت پیگیر جذب بانوان آتش‌نشان این شهر است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیست‌ویکم‌بهمن سال ۹۸ بود که اعضای وقت شورای اسلامی شهر مشهد در مصوبه‌ای به شهرداری مشهد اجازه جذب هشتاد بانوی آتش‌نشان را دادند، اما تا به امروز این اتفاق رخ نداده است؛ چرا که علاوه بر نبود برخی سازوکار‌های لازم برای جذب این بانوان، به‌کارگیری بانوان آتش‌نشان نیازمند صدور مجوز از مراجع ذی‌صلاح است و هنوز این مجوز‌ها صادر نشده، در حالی که حضور بانوان در برخی عملیات‌ها امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. با این‌حال همچنان بانوانی که علاقه به حضور در این شغل پرحادثه دارند باید منتظر بمانند تا نهاد‌های تصمیم‌گیر در این‌باره، با ایجاد سازوکاری مجوز حضور آن‌ها را در بدنه آتش‌نشانی مشهد صادر کنند.

سازوکار برای حضور بانوان در مشاغل سخت

در همین‌باره مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا درباره آخرین وضعیت جذب بانوان آتش‌نشان گفت: نگاه مدیریت شهری مشهد درباره به‌کارگیری بانوان آتش‌نشان منفی نیست، اما در جریان به‌کارگیری این افراد مشکلاتی وجود دارد؛ چرا که کار آتش‌نشانی کار سختی است و حضور بانوان در مشاغل سخت و زیان‌آور دارای منع است، بنابراین باید سازوکاری برای این موضوع فراهم شود.

مجید فرهادی افزود: البته سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد در این‌باره نامه‌نگاری برای دریافت مجوز جذب بانوان آتش‌نشان را داشته است، اما تاکنون پاسخی درباره این موضوع نگرفته‌ایم. در عین حال کارگروهی تشکیل شده است و در حال بررسی هستیم که به چه نحوی از بانوان در این رسته شغلی استفاده کنیم.

۶۰ میلیاردتومان برای تجهیزات آتش‌نشانان

وی در ادامه درباره آخرین وضعیت خرید تجهیزات آتش‌نشانی در راستای افزایش سطح انجام عملیات گفت: سال گذشته قرارداد حدود ۶۰ میلیاردتومانی برای تجهیزات آتش‌نشانی منعقد کردیم که این قرارداد ادامه‌دار است و در این راستا تا پایان سال و نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۳ تجهیزات آتش‌نشانی اضافه خواهد شد.

کاربری‌سازی ۲۳ دستگاه برای آتش‌نشانی

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد تصریح کرد: همچنین در حوزه خودرویی نیز کاربری‌سازی ۲۳ دستگاه خودرو برای آتش‌نشانی مشهد در دستورکار است و قرارداد این موضوع بسته و مناقصه آن نیز انجام شده است. در حال حاضر خودرو‌های مربوط برای کاربری‌سازی تحویل پیمانکار شده است و تا نیمه ابتدایی سال آینده نیز این خودرو‌ها به مرور به ناوگان خودرویی آتش‌نشانی افزوده خواهد شد.

امسال ایستگاه آتش‌نشانی آخر وکیل‌آباد به بهره‌برداری می‌رسد

وی در ادامه گفت: همچنین اکنون عملیات ساخت ایستگاه آتش‌نشانی انتهای وکیل‌آباد در حال انجام است و امیدواریم به زودی با پایان عملیات ساخت، این ایستگاه نیز امسال به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد افزود: همچنین عملیات ساخت ستاد مرکزی و فرماندهی آتش‌نشانی امسال به مساحت ۱۲ هزار مترمربع آغاز شده و برنامه ساخت این مرکز سه ساله است که در صورت تلاش بیشتر این امیدواری وجود دارد که در مدت دو تا دو و نیم سال این مرکز آماده بهره‌برداری شود.

فرهادی درباره اجرایی‌شدن موضوع مشاغل سخت و زیان‌آور برای آتش‌نشانان نیز اظهار کرد: موضوع بازنشستگی سخت و زیان‌آور آتش‌نشانی که بیمه آن‌ها تأمین اجتماعی است در حال انجام است، اما همچنان در موضوع پرداختی‌های وضعیت سختی کار مانند شب‌کاری و تعطیل‌کاری مشکلاتی وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->